(Czech) “Noob diary” magazine

Hello everyone,

this post concerns mostly new WoT Czech magazine, so (as I do in exceptional cases), I will write both in Czech and in English. Obviously, the magazine is written in Czech, but what I really like about it is the simple design. Oh yea, and it’s a shameless ad too, because there’s an interview with me and because I might be contributing with historical articles there. Not sure yet tho.

A teď česky: Carramba66, kterého možná znáte z historických bitev, udělal časopis. Co se mi na něm líbí je fakt, že tam nechal psát lidi, co hře rozumějí a vědí, o čem mluví, jako je akcido a cNNk. Pokud budete mít chvilku, podívejte se na to (rozhovor na začátku klidně vynechte, nic převratného tam není) :)

nnlb

Ke stažení (download): http://www.ulozto.net/x536j2Ks/denik-nooba-1-pdf

38 thoughts on “(Czech) “Noob diary” magazine

    • i can make unofficial yranslate yesterday in computer lesson i have nothing to do
      but you must expect lot of grammar/spelling mistakes

    • Only pics and no reading? Like porn magazines :D For Tankers! A bit weird comparison but who cares :)
      Boobs and tanks are international!!!

      • And your mum was like when holding in hands: “DAFUQ is this shit?!?”

        BTW Design is not simple, it is awful, I am sure it was made with Word.

        • Who cares? You read it or you dont. No point commenting on it if you hate it, just pass the article and be done with it. Im not czech, i aint gonna read it, but do you see me commenting on the design? Nope.

  1. ss=nazi, silentstalker you are nazist, stop using ss name, 8kk Jews died in Holocaust and you still use nazi symbol, shame on you!!!!

  2. Thanks for posting this, tomorrow i will have a long trip with train, at least i will have something interesting to read :P

  3. Sorry za češtinu,i když bych tu měl psát spíš naglicky:) Ale,jak může někdo jako akcido recenzovat tanky? Hráč je to dobrej,tomu neberu,ale když jsem koukal jak se vztekal,že má s T32 problém zrušit IS-3ku a automaticky láduje APCR a že dělo je na dvě věci a podobný blbosti,no nevím,jako hráč opravdu dobrej,ale někdy spíš brečím co to mele za blbosti.

  4. Looks a lot better than the house of ilosz trash, which just gives eye caner. Simple design FTW :)

  5. Díky, fajn rozhovor, taky jsem se dozvěděl, že jsem “exulant” :) I když od FTR ani na obecné forum moc nechodím, čím dál víc fňukalů…

    Thanks, nice interview. I’m also so-called ‘exile’ (not visiting czech forum although I’m czech). However since FTR I dont visit the general forum often because there’s more and more whiners. Many times I would only write ‘How terrible’ :) …

      • Samozřejmě, bylo to také tak pochopeno, líbí se mi ten termín a pro mě je zajímavá informace, že takových lidí je víc. Tak, a teď máme i jméno :) :) :)

        Ještě musím dodat, že četba FTR mi zpříjemňuje mnohá pracovní dopoledne. GJ!

  6. Would be awesome if someone (maybe you, Silent?) could translate it into english…
    I guess many of your visitors would give it a try then, myself included ;-)

  7. Všem autorům časopisu – GJ!

    @ Slint:
    Silente, Silente…Neudivuje mne, že i po deseti měsících se nezdržíš komentářů na mou osobu, ale zároveň ti děkuji, že se držíš svého blogísku a online světa a ten offline – reálný – přenecháváš lidem s aspoň špetkou charakteru a cti.

    PS: mé vyjádření, které jsi jisto jistě četl, je v neofiku na skládce, kam sice nepatří znalosti, které o tancích máš, ale vše ostatní týkající se tvé osoby ano.

    PPS: nedalo mi to, a po upozornění některých hráčů, že zde zase vytahuješ onu kauzu, která ti pomohla ke zviditelnění, jsem se musela zapojit. Doufám, že je to naposledy a s lidmi tvého “ražení” již nebudu muset nikdy dojít do styku.

    S úctou (k tomuto fóru).

    CO.