23 thoughts on “(Czech) Stream with Akcido

  1. Nice stream
    Only problem is that I cannot understand what you guys are saying.
    Although that really isn’t a problem.

  2. Skoda ze som premeskal ten stream :/… Ajked raz ma nazval “fialovej statpadder” v jednom komentovanom videu :D.

    Inak sa tiez stotoznujem stym nazorom na QB a Ritu. Si spominam, ze dobry rok dozadu som ju zacal sledovat a bola oranzova jak pomeranc a mala 20 divakov :D

      • Obavam sa, ze tych 500+ musi mat a to dost pravidelne. Viem ze Circon ho dostal po dobrom mesiaci co mal stale cez 600-700 divakov.

        • Já bych byl schopen snad zařídit jednoho dva zajímavé hosty – ale to je pochopitelně krátkodobé řešení. Reklamní potenciál z FTR je už také nejspíš vyčerpaný.

      • Od Quickybabyho se člověk aspoň ještě někdy něco naučí a poslouchat jeho angličtinu je prostě pastva pro uši. Navíc dokáže být i vtipnej a že bych z něj cítil nějakou aroganci to určitě ne.

        Rity stream je herně i komentářem naprostá nuda, beztak většina lidí jí sleduje jen proto, že je to holka (no a co?).

        • Já jsem hru QB párkrát viděl, ale nenaučil jsem se nic moc… podle mne se streamem učit nedá. Rita mi naopak připadá zábavná v tom smyslu, že je to geek – chápe neuvěřitelné množství různých narážek na kulturu, filmy, hudbu – a je roztomilá. Streamer není IMHO učitel, streamer je bavič a koukat na Ritu mne baví, na QB ne.

          • Musím nesouhlasit, osobně mi ve zlepšení vlastního hraní pomohlo už jen sledování jeho stylu hry. Je tam silně patrný rozdíl při porovnání s ostaními lidmi, kteří produkují videa s Wot tématikou. Často divákům vysvětluje svoje jednotlivé kroky, a zpětně analyzuje proč udělal to co udělal nebo co měl udělat aby situace dopadla jinak než dopadla. V podstatě každé video na YT kde ukazuje některou ze svých bitev, tak ji do detailu rozebírá aby každému bylo zřetelné proč a jak dosáhl svého výsledku. Pokud jsi někdy viděl jak hrává “roty” s QSF klanem, kde sám vede celý team, tak to na mě působí lépe organizovaně než ESL, umí dobře vyhodnotit situaci bitvy a člověk se z toho může sám poučit. Hlasový projev se mi zdá dobrý. Souhlasím, že je to docela arogantní člověk. Ale Pro hráče který má zájem si nějak posunout svoji úroveň hry vhodná volba.

            Když se v tomto streamu zmiňoval i Jingles, možná by se mohlo uvézt, že svojeho omlu ohledně té knihy si byl vědom a hned v dalším videu se za to všem omluvil a taky to vysvětlil. Snaží se do svých videí zahrnout i jisté historické pozadí a tam se prostě člověk občas nevyhne nepřesnostem. Vzhledem k tomu, že pracoval většinu života u námořnictva, tak používá smysluplnou terminologii co se vojenské techniky týče. Přijde mi, že má v tomto směru pořád znatelně větší přehled než ostatní co produkují videa o Wot. Ohledně té aféry s uniformou, byla to prostě autentická uniforma německých tankistů. Mimochodem to je stejná uniforma, která se objevuje i ve hře na portrétech německých posádek. Nemyslím, si že to měla být nějaká provokace, šel na Tankfest a protože věděl, že tam budou jeho fanoušci tak si vzal uniformu asi “pro efekt”. Fotili se tam s ním stovky lidí a nikomu to nevadilo, jen personál ve WG stánku s tím měl tak nepřekonatelný problém, že ho “poslali pryč…” (přitom ho tam sami pozvali). Člověk by řekl, že když kvůli historické autenticitě do hry dávají svoje bolševické insignie, tak nebudou buzerovat lidi kvůli tomuhle. Očividně dvojí metr.

            Mezi ostatními, co dělají videa o Wot, má asi nějlepší hlasový projev. Hráč se toho od něj sice moc nenaučí, on sám je asi jen lehce nadprůměrný. Ale jeho videa jsou komentovaná zábavně a občas i věcně.

            Celé to je ale samozřejmě jen můj subjektivní názor ;)

            • Neda sa moc nesuhlasit na temu QB co si napisal, ale to ze je Rita nudna je blbost :). QB je tazky streamer profi, ale mozem ti zarucit, ze som ho mal radsej ked nebol este ani sponzorovany Twitchom. Mne vadi na nom to, ze obcas hodnoti tanky moc rychlo a oznacuje ich za shit, resp. niektore za OP a jeho skalny fanboys mu vsetko zeru co povie a povazuju to za slovo bozie… Jeho YT videa su ale skvele. Tam plny suhlas. Je to presne ako pises cisto subjektivny nazor. Raz som si dovolil nesuhlasit ohladne jeho vyrokov na tank a Moderator mi dal bez varovania timeout….

              To s Jingles a jeho uniformou je dalsia vec kde nesuhlasim. Isiel sice na Tankfest, ale pozor… Nebol ucinkujuci v tych inscenaciach bojov a tym padom si musel byt vedomi, ze za ziadnych okolnosti nesmie mat ziaden SS symbol na uniforme. Stacilo mu to zakrit ciernou lepiacou paskou a problem by bol vyrieseny, ale on tvrdohlavo odmietal. Jingles alebo nie… Rovnake pravidla pre kazdeho.

              • On ale žádný zakázaný symbol na uniformě neměl, takže tak… + navíc tankysti nebyli členy Waffen SS, takže asi těžko mohl mít na uniformě jejich “logo”. :-/

    • Myslím,že premium ne,spíš tam bude výměna tanku za jiný stroj. Na T10 premium zapomeň,možná kdyby to šlo na T8 a dostalo to 20pdr dělo,ale to si osobně nemyslím:)

      • Ale bude to tak. :)

        Ja som presne tuto otazku daval SS na jeho Q&A s Ritou a nemohol odpovedat priamo, ale to FV bude T8 premium s 20 dpr a nerfom na armor a zrejme aj trochu zmenseny. Mozno postihne aj rovnaky osud FV215b lebo ten tank je uplna fantasy. Na TX sa doslova ziada Chieftain Proto. Okrem toho ze je to nesmierne krasny tank, tak je aj plne “historicky”

        • Právě jsem na to myslel. Pamatuju si, že to už bylo několik krát zmíněno, že FV teď je uplně nehistorický a chtěji najít něco lepšího. Jen stejně si pamatuju, že WG už nechtělo dávat premium zdarma – jako třeba s T-50-2